Wednesday, July 23, 2008

Kusut-Kusut

Bape ramai yang penah singgah blog saya penah dengar lagu Jalil Hamid?? ingat lagu ayam??
lagu ini masih terngiang2 dalam hard disk yang tiak mempunyai had kapasitinya.. lau nie masa saya darjah 4 kalau tak silap.. dan lagu nie memang saya hafal...

Bang Jalil nie memang banyak bakatnya kalau nk diceritakan berjelalah blog nie.. tp kita tahu yang die nie pandai belakon, nyanyi dan banyak lagi aktiviti seni yang boleh dia lakukan..

kalau korg nie peminat setia Jalil Hamid.. korang mesti dah tau yang dia sudah mengeluarkan album yang terbaru iaitu Dulu... Ye ke!.. salah satu lagu alam album nie yang saya suka ialah Cinta Monyet.. lagu die kisah macam kehiupan seharian yang kita nampak disekitar.. tapi dalam lagu nie banyak memberikan pengajaran juga la..

maka saya sebagai salah seorng yang bergiat dalam inustri seni ini menyeru kepada peminat Jalil Hamid untuk membeli album yang ORI supaya industri kita bertambah maju..



kekusutan berlaku apabila saya an beberapa pihak tertentu yang khususnya berada dikalangan kawan2 saya juga, perlu menghasilkan sebuah bediokelip ntuk lagu dia nie.. lagu tu lak merupakan lagu Cinta Monyet.. tu yg dok lekat dalam kepala otel nie.. nk pulak kene handle camera.. pepatah pernah mengatakan.. 'Biasalah Bang, Bikin Filem' kepada yang berkenaan sahaja boleh memberikan komen kepada pepatah tersebut..

7 comments:

coffeeHolic said...

aku nak berdiri tinggi tinggi atas bangunan dan laungkan ini


---->"MUAKAKAKAKKAKAKA!!!!!"


Heheh all the best. perlu pertolongan, msg ar.

maPieCeoFarT said...

jalil hamid pun artis pe...ensem dowh dier tu...

lagu 'Makan' die pun sedap... minat gile... time aku darjah lima seingatnya... uhuuu...


support...!

Miss LaraLady said...

ok what!!

RENhalus~ said...

lagu raye die besh...!
;P

Bahasa_jiwa said...

Atok aku ade beli kaset 2 dulu,
pastu tali pita dia yang warna hitam 2 aku wat tali layang - layang..

wawawa...

John Melawi. said...

dan akhirny damien juga kenaa..

haha.

ratnakesuma said...

zaassssssssssssss